dilluns, 23 de setembre del 2013

BENVINGUTS!!!

BENVINGUTS UNA VEGADA MES A LA LLAR D'INFANTS LA GRUNETA!!!


Segurament molts dels vostres fills/es són nous al centre i és possible que estiguin patint els trastorns típics que provoca l’adaptació  ( plors, falta de gana, irritabilitat, fatiga,insomni i mal humor). Per això, us demanem la vostra col·laboració i confiança perquè la vostra tranquil·litat serà la clau de l’èxit d’aquest procés.

Des de la Gruneta realitzarem moltes activitats perquè els nens i les nenes, a més de passar-s’ho bé, aprenguin moltes coses. Els deixarem que, mitjançant el joc, descobreixin les diferents característiques dels objectes. També els explicarem contes, cantarem cançons, farem jocs de falda i....moltes més coses.

Mantindrem una atenció individualitzada amb cada infant, atenent sempre prioritàriament les seves necessitats. Farem que se sentin estimats, segurs i protegits.

La relació entre els infants serà fonamental per al seu desenvolupament. Per això, en l’àmbit social, propiciarem la coneixença de cada un dels membres del grup i començarem a fomentar l’hàbit de jugar acompanyats. 

Finalment, esperem que entre tots i totes puguem motivar els infants en el seu procés d’aprenentatge.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i un cop més benvinguts/des a la Gruneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada