dilluns, 14 de setembre del 2015

BENVINGUTS AL NOU CURS 2015-16

Estimada família,

Us donem la benvinguda un any mes a la nostra llar d’infants La Gruneta.
Primer que res volem agrair-vos la confiança dipositada en nosaltres i en la nostra metodologia d’ensenyament.

Segurament molts dels vostres fills i filles són nous al centre i és possible que manifiestin petits trastorns provocats per l’adaptació (plors, falta de gana, irritabilitat, fatiga i mal humor). Amb  això us volem demanar la vostra col·laboració i confiança perquè la tranquil·litat amb la que deixeu als fills a les nostres mans serà la clau de l’èxit d’aquest procés.

Des de la llar d’infants realitzarem moltes activitats perquè els nens i les nenes, a més de passar-s’ho bé, aprenguin moltes coses. Els deixarem que, mitjançant el joc, descobreixin les diferents característiques dels objectes. També els explicarem contes, cantarem cançons i farem jocs de falda.

Mantindrem una atenció individualitzada amb cada infant, atenent sempre prioritàriament les seves necessitats. Farem que se sentin estimats, segurs i protegits.

La relació entre els infants serà fonamental per al seu desenvolupament. Per això, en l’àmbit social, propiciarem la coneixença de cada un dels membres del grup i començarem a fomentar l’hàbit de jugar acompanyats. Necessitarem fotografies de la vostra família, per això us demanem que ens les aneu facilitant a mesura de les vostres possibilitats.

Esperem gaudir tots junts d’aquest camí tan especial fent del nostre ensenyament una sendera fins la felicitat i la maduració dels nostres nens/es.

Gràcies perla vostra col·laboració


Salutacions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada