Apadrinament

La Llar d'Infants La Gruneta apadrina com a Escola Verda la Llar d'infants L'Espurna de Jesús.

El passat 5 de març La Gruneta (llar d'infants municipal d'Amposta) obre les portes com a centre apadrinador a la llar d'infants municipal de Jesús, l'Espurna, centre apadrinat.

Aquest dia es va celebrar una trobada entre les dues llars oferint una visita a La Gruneta. Aquesta visita va constar de dues parts.
La primera part consistia en l'explicació del funcionament de la llar, de tot allò que fa referència a Escola Verda.
Es van tractar temes com les accions que es duen a terme anualment, els canvis que es fan per tal de millorar el medi ambient i com es duen a terme.
La segona part consistia en la presentació i visita guiada per les diferents estances de la llar, finalitzant al jardí, l'espai exterior per excel·lència on els infants desenvolupen totes les capacitats curriculars i coneixen el medi i l'entorn més proper.
Va ser una visita molt agradable i profitosa per ambdues llars.
Comptàvem amb Núria Marco (regidora d’Educació i Polítiques Ambientals) Rosa Dàmaso (directora de les llars d'infants municipals d'Amposta) i amb Raquel Carmona (coordinadora pedagògica i d'Escola Verda) com a formadores i amb Cinta Sabaté (directora de la llar l'Espurna de Jesús) i el seu equip educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada