Cocodril


 

AULA COCODRILS

Aquest aula és la dels infants més grans de la llar, compren entre els 30 i 36 mesos aproximadament.

A aquesta edat dominen molt més el seu cos, perfeccionen els seus moviments motors, tenen un període d’atenció més ampli, introdueix el llenguatge al seu joc i té una psicomotricitat fina més gran, per això distribuïm l’aula amb ambients, que són espais on hi ha materials rics que permeten relacionar-se, expressar-se, crear i deixar volar la seva imaginació. Sempre acompanyats per l’educadora i amb un diàleg constant entre els nens/es, adults, vivències i experiències.

Els ambients són un lloc de transformació, sempre entenent la transformació com un camí de millora i de continua construcció segons el seu moment evolutiu i les necessitats dels infants.

L’aula la tenim distribuïda en: 

Espai per la calma i l’acció amb un matalàs o coixins que els permet seure’s, estirar-se, relaxar-se, mirar contes o fotos... 

Espai del joc simbòlic on permet que qualsevol cosa pugui tenir diferents funcions, jugar a ser i a fer.

Espai per la construccions i la desconstrucció, és un joc que perdura durant totes les etapes i en aquesta es pot iniciar en la classificació i la seriació.

Minimon és un escenari de joc on s’hi aboquen emocions, il·lusions, fantasies i desenvolupen els infants la seva imaginació, creació i llenguatge, amb la combinació de diferents materials, elements naturals i personatges.


Espai del tat on infants experimenten el aparèixer/desaparèixer, amagar-se i tenir intimitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada