Koala

L’aula del Koala, la dels nadons, és un espai ampli que permet el  desenvolupament actiu del infant. Està delimitat per zones que  permeten la progressiva mobilitat del mateix, entra molta llum natural  que  evidencia el pas de les hores del dia. Tot el que succeeix a l’aula son  aprenentatges. 

Hi ha diferents suports per a que el nen/a pugui realitzar un desenvolupament motor adequat. Disposem d’un ambient i unes situacions adequades i sobretot li donem l’oportunitat de que ho faci per ell/a mateix/a, amb un terra, màrfegues i matalàs que li permeten gaudir d’aquest moment evolutiu còmodament i amb tota llibertat.

 Poc a poc, tindrà al seu abast material no estructurat que li permetrà descobrir noves sensacions. Més endavant, conforme el infant vagui evolucionat en els seus moviments l’anirem adaptant a les seves necessitats.

 Per tant, els materials seran naturals i no estructurats per a que li  permetin, explorar, descobrir i sorprendre mentre fa l’acció  que permetrà els seus aprenentatges  per mitja del joc.

 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada