MASSATGE RELAXANT

 Benvingudes i benvinguts a l`Espai de la Llar d'Infants La Gruneta.

Aquest mes i seguint el fil del mes passat, parlarem de quin oli essencial podem utilitzar per dur a terme el massatge relaxant a les plantes dels peus de les nostres xiquetes i xiquets. És molt important que l`actitud de l`adulta o l`adult sigui proactiva, que tingui moltes ganes de fer-li el massatge a la nena o el nen. També, un factor important és tenir temps suficient i no tenir pendent cap tasca per a després. Si tenim la idea de fer alguna cosa després i ens la programem, podria donar-se el cas de no poder portar-la a terme,  fet que podria generar angoixa i neguit. Hem d`estar tranquil.les i tranquils per viure una estona sense durada establerta. Hem de ser capaços de deixar-nos portar i que el temps no ho regeixi, que tinguem la llibertat de no estar acotats per un temps imposat.
Gaudiu d`aquest temps meravellós i no penseu amb res més mentre esteu fent aquest massatge. Gaudiu de la intimitat i confidències, de les mirades i rialles, que perduraran en el temps. 
Estem construïnt  records, moments tendres que recordarem sempre.
Per crear moments per recordar, l`olfacte juga un paper molt important. Quantes vegades hem sentit un olor de menjar i automáticament ens ha transportat a cada la iaia o al restaurant d`aquesll viatge que vam fer plegats? O l`olor d`un perfum que ens a fet pensar amb una persona concreta o amb una situació que feia molt temps que no recordava?
L`olfacte és un sentit que ens transporta en el temps i en l`espai. És realment màgic, per tant, per reforçar aquests moments màgics amb les vostres nenes i nens, es podria utilitzar un aroma, una fragància que us agradi molt, com pot ser l`espígol.
L`espígol és una planta aromàtica que te unes flors de color lila,petites i que desprenen un olor que, per les seves propietats ens ajuda a relaxar-nos, a parar, és com estar a casa. 
Unes gotes afegides a un oli d`ametlles per facilitar el massatge per la pell i la fragància us envoltarà, us connectarà l`una/un amb l`altra/e i us farà gaudir d`aquest instant únic.
Esperem de tot cor que aquestes línies ens connectin i siguin el pont de comunicació per qualsevol tema o fet que vulgueu compartir amb totes nosaltres. Seria un plaer que ens ho fessiu saber.
Recordeu que ens podeu escriure a gruneta@amposta.cat, 
També ens podeu trobar a les xarxes socials Instagram i Facebook

Una forta abraçada i fins el proper mes.
A l`hort de la Llar tenim espígol que rep l`atenció dels nostres infants.