TEMPS PER RELAXAR-NOS

 


 Benvingudes i benvinguts a l'Espai de la Llar d'Infants La Gruneta.

Abans de començar amb el tema que us tenim preparat aquest mes de desembre, us volem agraïr de tot cor la rebuda i animar a seguir acompanyant-nos en aquesta aventura que és el món del les xiquetes i els xiquets de 0 a 3 anys. Gràcies mil!
Degut a la gran resposta, hem  hagut de triar un tema que ens heu estat demanant que és, com crear a casa un espai  de temps per relaxar-nos i anar a dormir.
Bé, com totes i tots sabem, arribar a casa després de la jornada laboral, representa començar una altra tanda de tasques domèstiques que no ens deixen un segon per a respirar. Això, sumat amb l'atenció que requereixen els infants,  fa que moltes vegades la frustació i la desesperança ens envaeixi.... no us preocupeu, hi ha solució!!
Primer que res, hem d'establir prioritats i organitzar les tasques domèstiques per a que puguem dedicar temps de qualitat als infants i estar tranquil.les i tranquils. Pensem que la nostra calma els arriba i es contagia.
Anar al llit deu minutets abans amb la intenció de focalitzar tota la nostra atenció a ESTAR amb la nena i/o el nen, facilitarà moments de carícies, petons i retrobament després de tot el dia separats. A més a més, podem aprofitar per explicar una història imaginada o mirar el conte que els agrada tant i hem mirat tantes vegades.
Un massatge a les plantes dels peus amb algún oli essencial afavorirà la relaxació i les/els portarà a entrar plàcidament en el son. 
Desitgem que us hagi agradat i esperem llegir-vos aviat.
Nosaltres tornarem el proper mes amb un nou tema proposat per vosaltres.
Una abraçada molt forta!
Recordeu que ens podeu escriure al correu electrònic gruneta@amposta.cat i ens podeu seguir a Instagram @lagruneta i a la pàgina de Facebook Llar d'Infants La Gruneta.
Moltes gràcies!